Следвайте ни

Приемат заявления за коледния базар до петък

Заявления от желаещите да наемат търговски обекти за традиционния коледен базар в Хасково ще се приемат до петък - 22 ноември, включително, в касовия салон на кметството. Класирането ще бъде обявено на 27 т.м. Това обявиха от общинската администрация.

Коледно-новогодишният базар от 2 до 5 декември. Общината предоставя за ползване временни търговски обекти. Те са 5 дървени къщички и 40 позиции за поставяне на шатри с размери 3 на 3 метра.

Разрешенията за поставяне ще бъдат издадени на 29 т.м. Заявления могат да бъдат подавани от юридически или физически лица. Задължително кандидатите трябва да посочват вид на търговската дейност - продажба на коледно-новогодишни подаръци, пакетирани хранителни стоки или стоки собствено производство.

"С предимство ще се ползват производители и занаятчии. Консумираната електрическа енергия се заплаща допълнително", уточниха от администрацията на кмета Станислав Дечев.  

Делян Аврамов

Редактор-репортер екип „общество“

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

С какво се топлите тази зима?