Следвайте ни

Приемат само по електронен път заявки за почивка в хасковските общински бази

viber icon

Започна приемът на заявления за ползване на почивните бази на община Хасково. За първи път документите ще се подават само по електронен път, съобщиха от кметството.  

Желаещите да ползват почивните станции  “Смокини“ или  “Петрово бърдо“ може да се запознаят с условията на базите и да подаат заявление до 31-ви т м.през сайта на Общинско предприятие ”Спорт, отдих и туризъм” (ВИЖ В СЕКЦИЯ ПОЧИВНИ БАЗИ).

Заявленията се разглеждат в 3-дневен срок след 31 май от комисия, назначена от кмета Станислав Дечев. В седемдневен срок след заседанието на Комисията, ОП ”Спорт, отдих и туризъм” изпраща по електронен път информация на всички одобрени за потвърждаване на заявените от тях карти за почивка.

През сезон 2021г. на "Смокини“ ще има 14 смени за летовници. Първата започва на 7 юни. Всички смени са седемдневни. Цените са без промяна от миналата година. Последните две смени за сезона са петдневни.

На ПС “Петрово бърдо“ сезонът започна от 21 юни 2021г. Там смените за почивка са общо девет. Всички са също седемдневни.

Подробности за условията за кандидатстване, цени и срокове на смените за почивка в общинските почивни станции, вижте - ТУК!

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?