Следвайте ни

При празен паркинг, стотици пипат копче на спусната бариера 

viber icon

Защо, при положение, че паркингът е празен, бариерата е спусната и се налага клиентите на верига в Хасково да пипат копчето й. Това са стотици ръце на ден, питат клиенти на магазина, които изпратиха сигнала до нас. Не е логично, при мерките, които всички трябва да спазваме заради коронавируса, казва те. 

Веригите имат бариери, за да не се ползват пространствата им за безплатен паркинг от  хора, които не са клиенти. В момента обаче наплив липсва, заради препоръките за социална дистанция. „Синята зона“ в града не работи, места за паркиране, колкото щеш, припомнят читателите ни. 

В магазина е задължително пазаруването с колички, което се обяснява със спазването на дистанция, но те също се пипат многократно. Има други варианти за спазване на 2 м разстояние вътре, казват още те. 

Изпратихме запитването им до фирмата, очакване отговор.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?