Следвайте ни

При операция на простатата Тулиум лазер е с водещи предимства

На разположение е на специалистите на Лейзър Мед и в четирите филиала в България и Сърбия

viber icon

Вие сте мъж, над 50 години, с аденом на простатата? В това съчетание няма нищо необичайно. Вие сте един от многото мъже, на които ежедневно се поставя диагнозата „доброкачествена хиперплазия” или, както е по-разпространено, уголемяване на простатата. Колкото по-увеличена е, толкова по-сериозни са проблемите с уринирането. Мъжът установява, че с времето струята намалява и се скъсява. На следващ етап уринирането е затруднено, пресечено и на капки. Крайната фаза е задръжка на урината и невъзможност за уриниране, което налага поставяне на катетър - постоянна тръбичка за извеждане на урината.

Важно уточнение е, че при всеки мъж е различно. Затова наблюдението от уролог веднъж годишно е препоръчително. За някои мъже медикаментите са достатъчни и не възниква необходимост от друг тип лечение, за други обаче операцията е единствен вариант да се справят с проблемното уриниране.

Лазерната простатна хирургия е предпочитан и рутинен метод в развитите страни, а Тулиум лазер 200 вата е най-високият клас техника. Като последно изобретение той комбинира предимствата на предходните лазерни системи и ги надгражда. На ежегодните урологични конгреси в Америка и Европа специалисти от различни държави изнасят доклади с данни въз основа на опита си с Тулиум и в сравнение с другите лазери го утвърждават като технологията на бъдещето. Изводите са категорични - простатата се изпарява бързо и точно, а струята на урината възстановява силата си от младостта на мъжа.

Какво прави Тулиум лазер толкова ефективен в сравнение с другите лазерни системи? Най-високата му прецизност - само 0,2 мм проникване в тъканта, гарантира на хирурга работа без агресия към съседните органи и тъкани, още по-голяма нетравматичност и безопасност. А най-високата му мощност - 200 вата, качество на резултата без значение от големината на простатата. Ако преди появата на Тулиум 200 вата за големите простати отворената операция беше максимално доброто решение, то днес за тези мъже има безкръвна алтернатива. Безспорен успех са и случаите с поставен катетър, който вместо да се подменя всеки месец, се премахва окончателно. След намесата на Тулиум лазер мъжете отново се радват на силна, непрекъсваща и бистра струя, без никакви ограничения.

В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

тел. 02 4 760 760      моб. 0899 52 11 01      www.lazermed.bg

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?