Следвайте ни

Предложиха посмъртно д-р Палашев за почетен гражданин на Димитровград

viber icon

Званието Почетен гражданин на Димитровград да получи посмъртно д-р Валентин Палашев. Това предлага в докладна до общинските съветници кметът Иво Димов. За съжаление заместник-управителят на местната МБАЛ "Св. Екатерина" и началник на ОАИЛ си отиде от този свят в края на март т.г.  

"Има хора, които надхвърлят професионалния си дълг и със своята отдаденост и обществена роля, превръщат една от най-хуманните професии в призвание, а здравето и живота на пациентите в своя кауза. Такъв пример е анестезиологът д-р Валентин Палашев, който с личните си човешки и професионални качества издигна високо ценности като достойнство, чест, отдаденост. Човещината и професионализмът описват напълно неговия талант и призвание да бъде лекар, да дава спокойствие и надежда на хората около себе си. Човек с голямо сърце, винаги готов да откликне на чуждите неволи и страдания. Моралното етично отношение към пациенти и колеги му спечелиха заслужено място в сърцата на хиляди наши съграждани", отбелязва в мотивите си Иво Димов. 
 
 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?