Следвайте ни

Предложиха бащата на Гришо за почетен гражданин

viber icon

Бащата на Григор Димитров - Димитър Господинов, да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково. Това предлага председателят на общинския съвет Таня Захариева за предстоящото заседание..

В местния парламент е постъпило предложение от инициативен комитет бащата на Григор Димитров да бъде удостоен със званието.

През 2014 г. общинският съвет гласува единодушно Гришо да бъде удостоен със званието, което той получи две години по-късно на церемония на новите кортове на "Юнак" в Хасково.

Сега в докладната се припомнят успехите на Димитър Димитров и като треньор в началото на кариерата на Гришо. От 1991 г. до днес Димитров е треньор по тенис в ​областния град с  лиценз "АА". Най-успешните негови състезатели, които са шампиони на България, призьори от национални и международни турнири и първенства, национални състезатели и тенисисти в отбора за Купа Дейвис са Григор Димитров, Динко Халачев, Петър Трендафилов, Антоан Гергинов, Невена Шопова, Петър Атанасов, Станислав Ников.

Инициативният комитет предлага да бъдат наградени с почетното отличие Почетен знак на град Хасково 7 заслужили тенисисти, треньори и спортни деятели по повод 45-годишнината от учредяването на този спорт в Хасково и 65 г. тенис на маса.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?