Следвайте ни

Правителството на Бойко Борисов изгражда нов водопровод в Маслиново

viber icon

 

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

За първи път в историята на хасковското село Маслиново питейна вода ще има във всеки дом. Благодарение на Правителството на Бойко Борисов, само след шест месеца, над 800 човека в Маслиново ще получат адекватно водоснабдяване. МРРБ отпусна на община Хасково близо 900 000 лв., с които ще бъде построен изцяло нов водопровод. Решаваме най-големия проблем на селото.

Досега хората там се снабдяваха с вода предимно от кладенци, а в най-сухите периоди през изминалата година дори се налагаше водоноски да обезпечават селото. Лично премиерът Бойко Борисов посети Маслиново, за да се убеди, че само дни след осигуряването на средствата, работата в селото е започнала.

Премиерът Бойко Борисов инспектира и работата по Интерконектора с Гърция на територията на община Димитровград. Съоръжението ще има технически капацитет до 5 млрд. куб. м. годишно. Строителството върви с много добро темпо. До момента са доставени тръбите по цялото трасе от 187 км. Газовата връзка ще пресича р. Марица и яз. "Студен кладенец", а строителите ще спазят абсолютно всички екологични изисквания. Цената на целия проект е 144,8 млн евро.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

• •

• •

02.04.2021 | 15:50

Изтече времето на банкянският крадец.

Отговори
0 0
Хубаво са направили, ама за ДПС!

Хубаво са направили, ама за ДПС!

02.04.2021 | 08:22

Има и български села в община Стамболово забравени от всички, където ако не са кладенците на хората няма вода!

Отговори
1 0
СМЕХ...

СМЕХ...

01.04.2021 | 11:35

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ФОТОГРАФИТЕ....ПОВЕЧЕ ОТ ПОСРЕЩАЧИТЕ.... СЦЕНКИ ОТ ШУМКИ И ТРЪНКИ... ГОЛЯМ Е ФОТОГРАФА ЩОМ ХВАНА БОЙКО В КАДЪР ТОЛУПА... Е ГОЛЯМ ПРИРАСТ Е ДАЛ...

Отговори
2 2
КО КО КАЗА...

КО КО КАЗА...

01.04.2021 | 11:29

И ТОЯ ПРОСТАК НЕЛЕГАЛЕН ПО МАХАЛИТЕ... КАТО ЦВЕТА ЛИКА ПРИЛИКА... ТЕ ТАМ НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ЗА ТОВА СЕ ХИЛЯТ...ЩОТО НЕ РАЗБИРАТ ЗА КО ИДЕ РЕЧ...

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?