25

Пращайте на АПИ снимки на лоши пътища, щяла да ги ремонтира 

АПИ очаква от граждани сигнали за лоши пътища, които да бъдат включени в програмата за спешни ремонти преp тази година. Снимки и клипове пращайте на [email protected] Близо 90 км са лошите пътища в хасковска област. Някои са в трагично състояние, което не заслужава винетката. 

Очакванията са през тази година  де се направи текущ ремонт на участък от Е-80 към Пловдивско,на пътя Хасково- Минерални бани, който бе ремонтиран преди няколко години, но по него има пропадания и на места дори е опасен, както и на участъци в Свиленградско. За основен ремонт  е предвиден мост на Марица в Димитровградско, както и надлезите до Димитровград по пътя към Стара Загора и този до Хасково – посока Узунджово. 

Това са част от пътищата за спешен ремонт, които пътната агенция представи на строителния министър Гроздан Караджов. Изготвена е и карта  на пътищата за ремонт в областта. Спешността е от години, а шофьорите се надяват най- после ремонтите да се случат. 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГЮРО

ГЮРО

17.01.2022 | 14:32

Ами те цървулите ли ми държат, та нямат представа за състоянието на пътищата между по-малките селища? Нямат ли си организационна структура за поддържане на цялата пътна мрежа на страната, която да следи за състоянието на пътищата и своевременно да ги поддържа и ремонтира? ТИЯ да не са паднали наскоро от Марс?

Отговори
8 0
Василев

Василев

17.01.2022 | 15:58

Не цървулите,а шлифера. Те това са си свикнали да държат.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?