Следвайте ни

Пореден паркира „за минутка” на зебра

viber icon

Поредният паркирал „за минутка”  на пешеходна пътека улови наш репортер. Водачът бе оставил колата си на зебрата до съда. „Само за минутка”, обясни той на снимащия нарушението. Вярно, че от маркировката на пътеката нищо не е останало, но че е място за пресичане на пешеходци, е повече от видно.

Ако всеки от хасковските шофьори остави и за половин минута колата си на пешеходна пътека, тротоар и друго непозволено място,  пешеходците трябва да ходят по уличните платна. Правилата са за това да се спазват. Фактът, че се погазват дори до сградата на съдебната палата показва липсата на притеснение от наказание, коментират минувачи.

От скоро в района има ново заведение за бързо хранене, което няма паркинг. Много от клиентите паркират „за малко”. Подобно е положението и пред заведение по бул. „Раковски”, където от сутрин до вечер, директно на платното има колона от паркирани коли, чиито шофьори никой не глобява, коментират още пешеходците.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?