Следвайте ни

Помогнете! 40-годишен хасковлия има нужда от спешна подкрепа 

viber icon

40-годишният Христо Трендафилов има спешна  нужда от подкрепата на добри хора. Той страда от  хронична бъбречна недостатъчност от 2015 година. Единственият шанс за него е трансплантация на бъбрек в чужбина, но сумата от 25 000 евро и съпътстващите разходи е голяма и непосилна за него и семейството му. Христо се подлага на хемодиализа през ден, а това уврежда организма му.

До момента за лечението на Христо са събрани около 21 420 лева. Семейството му се надяваше благотворителен концерт да подпомогне събирането на необходимите средства. Извънредното положение обаче направи това невъзможно. 

Това не е първото изпитание за Христо и съпругата му. Те се борят и за здравето на 5-годишната си дъщеричка. Малката Християна вече е преживяла редица интервенции, за да може да ходи. Ако всеки, прочел това дари дори малка сума, парите, неободими за лечението ще бъдат събрани. Помогнете на бащата да бъде до дъщеря си в изпитанията, които й предстоят.  


IBAN: BG96BPBI817010Y3789401
BIC: BPBIBGSF
Христо Трендафилов
HelpKarma: https://bg.helpkarma.com/…/jivot-bez-dializa-za-hristo-1050…
Изпратете SMS на номер 17 777 с текст DMS HRISTO

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?