25

Полиция се отзова на сигнал за семеен скандал, попадна на дрога 

Полицията попадна на метаамфетамини, след като се отзова на сигнал за разпра между майка и син на хасковската улица „Нешо Брайков“. Докато се опитвали на успокоят двамата, намерили у 36-годишния син амфетамин.

Още 6- ма са заловени с дрога през уикенда. В къщата на 23 годишен от Харманли е намерена марихуана. Да изхвърли трева, виждайки  униформени се опитал 37-годишен симеоновградчанин. При последвала проверка в дома му на улица „Хан Аспарух“ са открити още 2 грама марихуана и грендер-мелачка. Заради канабис е задържан и друг симеоновградчанин, на 41 г.  В димитровградското управление е пренощувал 36-годишен от с. Ябълково от когото са иззети 15 грама метаамфетамин. 

Уикендът не мина и без дрогиран шофьор. В Харманли бил спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 34-годишен от с. Райкова могила. В дрехите му е открит грам канабис. Тестът на шофьора показал, че кара след като у употребил  амфетамин, метамфетамин и канабис. Той е отказал кръвен тест и е задържан по стартиралото бързо производство. Вчера в Хасково е заловен 55-годишен с „Опел“. Той шофирал по улиците на града след употреба на кокаин, потвърдено с техническо средство. Не е задържан поради здравословни причини, уточняват от полицията. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?