25

Полиция рови в магазини и заложни къщи в Хасковско 

1610 лица, 1199 МПС, 151 търговски обекта, 6 заложни къщи и толкова автоморги и депа, са проверени по време на продължаващата  специализирана полицейска операция в Хасково, харманли, Димитровград и Ивайловград, съобщиха от областната дирекция на полицията. Целта акцията е  противодействие на битовата престъпността, опазване на обществения  ред, осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и осигуряване на спокойна обстановка при подготовка и провеждане на предстоящите избори. Посетени са 66 лица от криминалния контингент.

Стоки с лого на защитени марки иззеха полицаи в Симеоновград. Вчера те проверили два търговски обекта на улиците „Янко Сакъзов“ и „Търговска“. В магазините са намерени общо 822 артикула – текстил и обувки с лого и надпис на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. 

Цигари и тютюн без бандерол конфискуваха полицаи от Хасково и Свиленград. В хода на акция за държане на акцизни стоки без бандерол са проверени 3 търговски обекта в Свиленград, Любимец и с.Студена. От хранителните магазини са иззети общо 8700 къса цигари и 0,5 кг нарязан тютюн. В областния град е проверен дом в кв.“Бадема“, където е открит също половин килограм безакцизен тютюн. Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?