25

Полиция и БАБХ тарашиха заложни къщи и магазини в Харманли 

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на битовата престъпност и опазване на обществения ред и превенция на пътния травматизъм бе проведена в Харманли  в петък, съобщиха от дирекцията на полицията в Хасково.   

Проверени са 6 заложни къщи, оръжеен магазин,, друг  за пиротехнически изделия, както и 6 хранителни. 

В обект на улица „Хаджи Димитър“, собственост на 34-годишен, са открити 620 къса без акцизни папироси. В друг на улица „Ал.Константинов“ служители на БАБХ  са констатирали нарушение, изразяващо се в непоставяне цени на стоки и продажба на такива без етикет на български език и документи. 

В заложна къща е установена липса на информационно табло за лихви и такси по заем и регистър на извършените продажби. В друга са открити 4 акумулаторни батерии и 2 регистрационни табели на МПС с неустановен произход. 

В своята дейност пътните полицаи са проверили 94 коли  и 101 лица. Съставили са 43 електронни фиша, 6 фиша по ЗДвП и 2 акта, казаха още от дирекцията. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Василев

Василев

26.09.2022 | 17:57

Късно чадо! Мандалото хлопна.И от много отдавна.Всичкото е за парлама и да покажем, че нещо се прави - с една дума нищо.Вижте как някои вървят наперени, а до вчера се криеха като партизани и си правеха срещи в домовете на ятаците. Наивници и балъци останаха много хора.Ама времето ще покаже.Не сега,след време.

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?