Следвайте ни

Погнаха кърлежите в "Орфей", "Куба" и на "Кенана"

viber icon

Общинско предприятие "Екопрогрес" продължава по график да обработва зелените площи в града. Срещу кърлежи днес се пръска за втори път в кварталите "Орфей " 2 и "Куба", както и части от парк "Кенана", съобщиха от кметството.

Започва и повторно косене на междублокови пространства, паркове и зелени площи в целия град. Днес се коси в кв.“Орфей", части от "Бадема" и "Червена стена".

До края на седмицата екипите на "Екопрогрес" ще продължат да косят и пръскат срещу кърлежи в целия град. До дни ще бъде обявен и графикът за пръскане срещу комари.

Междувременно по сигнал на медии беше ремонтирана рампата на скeйт площадката на "Кенана". Още днес преди обяд счупените плоскости на рампата бяха сменени, а мястото за спорт  обезопасено.   

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

..българче да се наричам..

12.05.2020 | 05:49

Как ги пръскат тези площи? И с какво? Кенана е пълен с кърлежи и то най-посещаваните зони, въпреки табелите , че е обработвано. Нещо не е както трябва.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?