Следвайте ни

Почитаме Ботев и загиналите за свободата без ритуал 

viber icon

Тържествен ритуал и организирана церемония за поднасяне на венци и цветя за  Деня на Ботев и на загиналите за свободата на България няма да има заради извънредната епидемична обстановка. Кметът на Хасково Станислав Дечев и председателят на Общинския съвет ще поднесат венци на признателност пред паметника на Христо Ботев в 12 часа, веднага след края на сирените.

Преди сирените в 12 ч. почитта си ще изразят кметът на община Димитровград Иво Димов и председателят на Общинския съвет Гергана Кръстева., които ще поднесат поднесат  венци и цветя пред бюст паметника на Христо Ботев в парка на Освободителите. 

Няма да има и тържествената заря-проверка, но няма да възпрепятства да почетем паметта на нашите герои, точно в 12:00ч. с вой на сирени. Нека и тази година спазим традицията и в знак на почит и признателност  да  спрем на мястото, на което се намираме и сведем глави пред героите, жертвали живота си за свободата на България, призова във фейсбук профила си и областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?