Следвайте ни

Почетоха паметта на ангелите от Симеоновград

viber icon

Областният управител д-р Стефка Здравкова почете в Симеоновград паметта на загиналите при пътнотранспортни произшествия.

В Световния ден за възпоменание, пред мемориала на "Шестте Великденски ангела“, цветя положиха още депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова, кметът на Симеоновград Милена Рангелова и жители на града, съобщиха от областна администрация. Мемориалът е посветен на загиналите на Великден през 2011 година Трифон, Яница, Мелин, Евгени, Гошо и Красимир, чиито родители са сред инициаторите на Националния конкурс за детска рисунка „Стоп на войната по пътищата“, който традиционно се организира от община Симеоновград.

В сградата на общината бе представена изложба от рисунки на деца от цялата страна, чрез която те апелират да спре войната по пътищата, а най-добрите сред рисунките бяха отличени с награди.

В Хасково днес също почетоха жертвите на пътно- транспортни произшествия. Кметът на община Хасково Станислав Дечев, областният управител д-р Здравкова, директорът на ОД на МВР ст.комисар Ангел Цанков, служители на полицията и граждани дойдоха в църквата„Света Богородица”  за панихидата  за Световния ден за възпоменание на жертвите на пътя. Мотото му тази година е „Животът не е резервна част“.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?