Следвайте ни

Пловдивски дървени играчки отличиха експертите от бизнес инкубатора

viber icon

Проектът на пловдивските млади предприемачи от "Еснаф Тойс" бе отличен днес като най-добър в Стартъп работилницата, проведена под егидата на кмета на Димитровград Иво Димов. Съорганизатори и ментори на бизнес инкубатора бяха успелите млади ​бизнес консултанти Димитър Караиванов и Ангел Ангелов.

"Еснаф Тойс" бе представена от Бистра Попова и Анастас Марчев. От 7 г. те се занимават с производството на дървени магнитни пъзели. Компанията им ще участва на финалния национален етап, където победителят ще бъде подпомогнат с финансова премия от 25 000 евро.  Младите архитекти на дървени играчки вече продават предимно извън страната. Амбицията им е да се наредят до световните производители. "Обучението ни бе изключително полезно, получихме отговори на въпроси, на които до този момент не намирахме бизнес решения", коментираха победителите.

На обучението в Димитровград през т.м. дойдоха 40 участници. В днешния заключителен етап имаше 18 презентация от обучаващите се.

"Следвайте и отстоявайте мечтите си, резултатите ще дойдат сами", обърна се към всички градоначалникът Иво Димов.

Под ръководството на опитни ментори в три последователни уикенда участниците в програмата развиваха иновативни умения и ​бяха запознати с начините за създаване на успешна компания.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

Таня

17.02.2020 | 08:24

Браво и успех на младитите!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Как ви се отразява извънредното положение?