Следвайте ни

Пловдивчанка бърка карантината със скарлатина пред съда в Хасково

Темида върна на прокуратурата делото по обвинение, че младата жена излъгала в декларация на КПП

viber icon

Пловдивчанка на 24 г. бе изправена  днес пред Районен съд-Хасково по обвинение, че е подала неверни данни в декларация на временно полицейско КПП, докато беше извънредното положение за COVID-19.

След като младата жена заяви, че не разбира защо изобщо e делото срещу нея и каква е вината й, Темида отказа да одобри споразумението между Районна прокуратура и подсъдимата. "Не съм болна от скарлатина", заяви пловдивчанката, която от притеснение, явно, се обърка с "карантина", под каквато не е била. 

Обвинението срещу 24-годишната е, че на излизане от Хасково дала декларация на униформените, в която попълнила неверни данни, че работи в голям хипермаркет под тепетата.

"Въпреки, че е подписала споразумението, не е морално то да бъде одобрено,  щом не разбира", каза съдия Мартин Кючуков и върна делото на прокуратурата.

На излизане от палатата на Темида младата жена се разплака.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Василев

Василев

28.05.2020 | 19:28

Ман.....лка,ако беше с 5- 6 год.по- голяма щеше да е баба,да получава детски и пълен майтап е цялата държава.В Хасково няма нито един българин с коронавирус. В отделението всички са ман...ли и турци.Това е.Не коментирам двете сестри и лекаря,от уважение към тях.Но и те не са чисти българи.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?