Следвайте ни

Пейки с формата на разтворени книги поставят в харманлийско училище

viber icon

Пейки с дизайн на разтворени книги ще бъдат поставени в СУ "Неофит Рилски" - Харманли. Те са с изписани  текстове, насочени към екологичното образование и oтпeчaтaни изoбpaжeния, cвъpзaни с опазване на околната среда и биоразнообразето й. Това стана възможно ​по спечелен проект за близо 5000 лв., съобщиха от кметството.

Пейките символизират учението и знанието, ще посрещат учениците с предизвикателния и иновативния си вид в двора на школото.

Предвидени са още доставка на комбинирани съоръжения за игри и учение на открито, като маси за "​Не се сърди човече" и ​за шах и дама. Освен това, ще бъдат купени градински кашпи с целогодишно зелени цветя и кошчета за смет. Предвидени са още осигуряване на семена за цветя, посадъчен материал, храсти и декоративни дървета.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?