25

Петков и Василев: Подхващаме и тир паркинга преди К. Андреево след вота 

С брандиран автобус „Продължаваме промяната“ бившият премиер Кирил Петков и  вицето му Асен Василев пристигнаха в Хасково. Те обаче не останаха в града, а отпрашиха към ГКПП Капитан Андреево, който според тях е символ на корупцията. 

Направихме първите стъпки в затягането на граничния контрол, наш приоритет е да си довършим работата след изборите, като внесем предложение за законодателни промени, които да гарантират, че проверката на стоки и камиони на границата няма да попадне отново в  ръцете на частни монополи, заяви Кирил Петков.  За 10 г. у нас и ЕС  са влезли 400 000 т  плодове и зеленчуци със завишени пестициди. Нанесети щети както на бюджета, така и на здравето на хората, заяви Асен Василев.

Бившият финансов министър  каза, че още по време на служебния кабинет, в който участва,  е спряна работата на т.нар.  „златен  гьол“. Там липсваха касови апарати, не бяха декларирани  и 32 млн. лв. ,  припомни той. 

От граничния пункт Василев и Петков се заканиха след изборите  да проверят и тир паркинга преди Капитан Андреево. Според тях,камионите нарочно се отклоняват към него, независимо има ли опашки или не. Двамата бяха категорични, че частни фирми не могат да управлява държавната граница. 

На пункта с тях бяха бившия заместник за земеделското министерство Иван Христанов и  екскултурният министър Атанас Атанасов. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
УСПЕХ!

УСПЕХ!

27.08.2022 | 16:37

ИЗРИВАЙТЕ ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ, ДО ДЪНО!

Отговори
3 1
Дора

Дора

27.08.2022 | 16:39

Най- добре хващайте пътя за Канада!

Отговори
3 3
УСПЕХ!

УСПЕХ!

27.08.2022 | 16:53

Не си ти тая дето ще ми дава наклон за пътя.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?