Следвайте ни

PCR тестът за Турция не спира куфарните търговци 

viber icon

Въпреки пандемията и задължителния отрицателен PCR тест, куфарните търговци продължават да пътуват до Турция. Вчера полицията спипа поредно количество цигари без бандерол и лекарства. 

Незаконната стока  била открита в автобус на кърждалийска фирма, който бил спрян за проверка.  Рейсът пътувал от Турция за Кърджали. В  9 от пътниците, които са от  Кърджалийско и Момчилград, са намерени общо  6000 къса безакцизни цигари от различни марки. Собствениците на тютюневите изделия са ги предали с протоколи. 

Полицейските служители проверили и автобуса, в който са намерили и 6000 таблетки от лекарство съдържащо псевдоефедрин. За негов собственик се обявил 47-годишен кърджалиец, пътуващ в автобуса, който също го е предал. Псевдоефедринът се съдържа в лекарства срещу грипни и простудни  състояния и др. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

16.04.2021 | 11:44

Колко са 6000 къса? Делиш на 20 и получаваш 300 кутии или 30 стека.Много бе !

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?