Следвайте ни

Пазете Кенана, там не е само за панаир 

viber icon

 

Търговците от  панаира на Кенана се надяват на обороти от посетителите, а те според сметта, която са оставили след себе си, не липсват. Боклуци край пейките и в гората завари екипът ни рано тази сутрин. Опаковки, кенчета, чаши и хартии са разхвърляни по земята, въпреки допълнителните контейнери за смет, които са осигурени. Има и химически тоалетни, които тази сутрин бяха почистени.  

Откакто бе обновен Ямача, панаирът  за 8 септември, се провежда в парк Кенана, който е любимо място за спорт и разходки на хасковлии. Търговците от атракционите нощуват в каравани там. Някои явно се страхуват от кражби, тъй като са заключили стълбичката към вратата си здраво, за да не бъде отмъкната. Друг обаче бе оставил марковите си маратонки спокойно отвън.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?