Следвайте ни

Парите от капачките в голямото сърце отиват за лечението на Гого от Хасково

viber icon

Средствата от събраните капачки от голямото сърце пред Областна администрация Хасково да бъдат дарени за лечението на двегодишния Георги от Хасково. Това решение взеха в свой фейсбук чат членовете на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Младежите категорично се обединиха около идеята със да се помогне на семейството на малкия Гого, който е с диагноза детска церебрална парализа. 

Събраните пари бяха връчени днес от Петя Иванова - член на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Тя бе придружена от зам. областния управител на Хасково Митко Петров. „Наистина се радвам, че членовете на Младежкия съвет за иновации избраха тази кауза. Вярвам, че всеки човек, който през годините е оставял капачки в Голямото сърце, ще се радва, че заедно можем да помогнем на Гого“, заяви Митко Петров. 

Голямото сърце за събиране на пластмасови капачки пред Областната администрация в Хасково бе поставено през 24 май 2019 година. Капачките, предадени за тази кампания, са 2880 килограма, което се равнява на 490 лв.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?