2374

Пълен абсурд! Хасковлии продават новите си къщи заради път, осеян с дупки

Опасна улица, осеяна с дупки, притеснява живеещите на ул. "Георги Китов" в гр. Хасково.

"Вече 15 години чакаме някой да ни види и да направи нещо по въпроса с дупките по улицата ни", се оплака читател на "Марица".

Въпреки многобройните сигнали, които живущите са пращали в продължение на години, никой не е обърнал внимание на влошаващата се с години инфраструктура.

"В скоро време ще се прибираме само с багери", казва с ирония хасковлията. И допълва, че се продават нови къщи заради затруднения достъп.

От снимките се виждат дълбоките кратери на улицата. Коварното в случая е, че в този сезон дупките се пълнят с вода, което допълнително може да увреди автомобилите на хората.

Ето какво ни написа самият читател с надежда проблемът да се разреши: 

"Изпращам ви снимки с цел да стигнат до повече хора и се надявам че общината ще се самосезира да направи нещо по този казус.

Вече 15 години чакаме някой да ни види и да направи нещо по въпроса.

Стария кмет обещаваше, нищо не стана. Сегашният също обещаваше и пак нищо не става, не знаем на кого трябва да се оплачем...

Това е улица ''Георги Китов'' в гр. Хасково.

Пътя е в ужасно състояние, дупките са дълбоки над 15 см. В скоро време ще може само с багер да се прибираме до домовете си или трябва да търсим танкове. От община Хасково само обещават да направят нещо по въпроса и до там , нищо не се случва. Комшиите взеха да продават новите си къщи, защото нямат нормален достъп".

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дарявайте къщите на украинските милионерки и;;;;

Дарявайте къщите на украинските милионерки и;;;;

31.01.2023 | 00:46

И отивайте да се биете за Украйна. На нациста зеленски му свърши украинското пушечно месо. Иска да го подмине с българско и да се бият срещу източноправославните християни.

Отговори
5 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?