Следвайте ни

Пак парашутист води листата на БСП в Хасково 

viber icon

Парашутист, който дори не е от БСП, ще води червената листа в Хасково. Това е Владимир Маринов от АБВ, който е зам.-председател на партията на Румен Петков и неин областен лидер в Пловдив.

Днес Националният съвет на БСП одобри водачите на листи за предстоящите парламентарни избори на 11 юли. 19 региона остават със същите водачи, а 7 области, са с нови водачи.

На изборите от 4 април водач в Хасково бе Велизар Енчев, който бе и единственият избран за депутат от Хасковския регион. Освен че не е свързан с региона, Енчев бе и от гражданската квота в листата.

В 44-то Народно събрание Столетницата имаше 3-ма депутати.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Зори

Зори

25.05.2021 | 22:09

Има нещо сбъркано.Областен координатор е човек доказал се с нисък морал.Да не могат от региона да намерят една стойностна личност? И все едни и същи наредени само,че на различни места в листите.Досега само Костадин Паскалев се е доказал, ,но и той не е от нашия край.

Отговори
5 2
Милушев

Милушев

25.05.2021 | 16:14

Поне в Хасково не го познават! В Пловдив и областа няма кой да гласува за този некадърник!

Отговори
6 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?