Следвайте ни

Пак падна заповедта на Беливанов за уволнението на главния архитект

viber icon

Административният съд в Хасково отмени заповедта на бившия вече кмет Добри Беливанов, с която освободи Деляна Панайотова от поста главен архитект на общината.

Панайотова беше уволнена дисциплинарно, но след решение на хасковските административни магистрати, потвърдено и от Върховния административен съд, тя бе върната на работа в края на юни.  ​В деня на възстановяването й ​на 4 юли главната архитектка отново бе махната, а заповедта бе издадена със задна дата. Мотивът бе, че работила другаде по трудово правоотношение.

Панайотова обжалва обжалва отново и представи пред Темида заповед от кмета на община Черноочене за прекратяване на трудовото правоотношение, считано от 2 юли.Според съда няма твърдяната в заповедта на Беливанов несъвместимост и тя се отменя.

Решението подлежи на обжалване пред ВАС.

Цялото решение на Хасковския административен съд - ТУК!

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?