Следвайте ни

Пак нагоре! 72 с COVID-19 за 24 часа в Хасковско, 8 починаха 

viber icon

След   вчерашното успокоение заради малкото нови случаи, днес положителните  за коронавирус проби отново са много. За последното денонощие в хасковска област те са  72. Много са и починалите- 8 души. Излекувани са 111, съобщиха от Областния щаб. 

Сред положителните  са лекар от МБАЛ- Хасково, негов колега от доболничната помощ и шофьор от ЦСМП – филиал Тополовград.

 Починали са 6-ма мъже на възраст от 62 до 89 години и 2 жени на 70 и 84 години, като повечето са с различни заболявания.   

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково, са 2848. Трайна е тенденцията на хоситализираните лица, които са 178. На домашно лечение са 1411 човека. Според данните на Щаба починалите  са 153, излекувани са 1106 човека, а под карантина  са 888.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?