Следвайте ни

Отварят автомобилния пазар в Димитровград

viber icon

Падат ограниченията и от неделя ще работи пазарът за автомобили в Димитровград. Това е от най-големите борси за коли в България. 

След проведено онлайн заседание на Общинския оперативен щаб днес бе взето решение да  се възстановява функционирането на Автомобилен пазар. Със заповед на кмета Иво Димов тържището ще функционира още ог тази неделя – 7 февруари, съобщиха от местната администрация. 

Регламентирано е отварянето на автопазара.  Работещите и посетителите там са длъжни да носят защитна маска за лице и да спазват дистанция от най-малко 1,5 м. помежду си.  До 28 т.м. се преустановяват посещенията във всички заведения за хранене на посоченат територия. Допускат се само доставки или взимане на храна за дома и офиса. Дейностите, регламентирани в заповедта се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени със Заповед № РД-01-51 от 26.01.2021г. и Заповед № РД-01-52 от 26.01.2021г. на Министъра на здравеопазването.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?