Следвайте ни

Отмениха пуча в БСП-Хасково

Антон Атанасов продължава да е председател на БСП в Хасково. Това е решението на Общопартийната контролна комисия, взето след жалба на Атанасов до органа, след като на общинска конференция  на ​9 март той бе сменен като председател с Камен Тодоров.

 
Атанасов оспорил решението за смяната. Той посочил ред мотиви, основните от които – липса на кворум, както и неведение на много от делегатите, че подобна точка ще бъде разглеждана на миналата вече конференция.

Понеже  на конференцията през март е фигурирала точка за смяна на председател, трябва да проведе нова конференция.

Недоволни социалисти от Хасково заявиха  тогава, че Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Емилия Масларова се опитали да направят днес пореден пуч в общинската организация на БСП.

"Половината делегати напуснаха общинската конференция, след като бе направен опит председателят Антон Атанасов да бъде заменен с Камен Тодоров. От "Позитано" искат да си назначат послушковци, защото организацията ни не върви по гайдата на Корнелия Нинова!" Това заявиха пред "Хасковска Марица" социалисти, недоволни от централното ръководство на партията. "От столицата искат да съсипят хасковската организация, която е на 125 г.", заяви дългогодишен член на БСП./Марица

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?