25
Следвайте ни

Отличиха 8 служители на НАП- Хасково с 30 г. стаж

viber icon

Осем служители на НАП в Хасково бяха отличени днес за 30 години стаж в Агенцията. Техният юбилей съвпада с този на данъчната администрация, която е обособена като самостоятелна структура с Постановление на Министерски съвет също преди 30 години на  11-ти октомври 1991 г. 

Днес НАП има своето заслужено място сред администрациите с най-голямо доверие в обществото. Служителите й защитават не само интересите на фиска, но и тези на гражданите. Със своите 150 електронни услуги, разработени в улеснение и полза на гражданите и бизнеса, НАП е лидер измежду държавните институции, поели пътя на модерна, бърза и съвременна комуникация с клиентите.

Сред отличените служители в Хасково, които вече 30 години с опита, знанията и уменията си допринасят за ефективната дейност на Агенцията, са инспектори от контролната дейност, експерти в обслужването на клиенти и поддържането на сградния фонд. Всички те работят в данъчна администрация от първия ден на създаването й. В цялата страна в момента в НАП работят 400 служители с непрекъснат трудов стаж от 30 години.   

„Подобен трудов стаж в днешно време е рядкост и може да бъде само повод за гордост и пример за младото поколение. От името на ръководството на НАП Ви благодаря за старанието и всеотдайността, които проявявате ежедневно! Нека достойният път, по който вървим, ни носи удовлетворение от работата! Бъдете здрави!“, пожела на дългогодишните служители директорът на офиса на НАП в Хасково Атанас Запрянов. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?