Следвайте ни

Откуп от 1 млн. евро поискала дамската банда от фабриканти

Откуп от 1 млн. евро или долара поискала от жертвите си арестуваната в Любимец молдовска банда от 5 жени и трима мъже. Това твърдят турските власти, разказаха източници на "Марица"

Както вече писахме вчера, шестима от задържаните под стража декларираха пред Хасковския окръжен съд, че дават доброволното си съгласие да бъдат екстрадирани в Турция.

Маскираните нападатели нахлули в къщата на фабрикантско семейство от град  Ес​кишехир. Жертвите били близки на турския президент Реджеп Ердоган.

Нападателите поискали от семейството крупната сума пари. При отговора на жертвите, че не разполагат с такава наличност в дома си, грабителите вързали с тиксо и пластмасови скоби ръцете и краката им и поискали ключ за касата. Тъй като получили нов отказ, нанесли побой на мъжа и жената. После проверили чекмеджетата в къщата, намерили ключа от касата и отнели намиращите се там 10 000 евро, 10 000 щатски долара, 60 републикански злат​ни монети, индийски златен комплект, колие в жълт цвят с изумрудени камъни и множество други бижута от злато и скъпоценни камъни на приблизителна обща стойност 10 000 000 турски лири./Марица

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

С какво се топлите тази зима?