Следвайте ни

Отиде си педиатърът Ирина Марчева 

viber icon

На 76-годишна възраст си отиде д-р Ирина Марчева, съобщиха нейни близки. Известният и уважаван педиатър в Хасково е починала снощи от бъбречна недостатъчност. 

Д-р Ирина Марчева е родена на 14 ноември 1944 г. в пазарджишкото с. Звъничево, но лекарската й практика премина в Хасково. Дълги години бе завеждащ в бившата Втора поликлиника. През 2017 г. стана „Лекар на годината“, отличие, връчено й от лекарската колегия за дългогодишния й принос. Пациентите й ще я помнят, с това, че се раздаваше в грижите си за тях. 

Хасковският екип на редакцията изразява съболезнования на опечалените близки. 

Коментари (3)

Василев

Василев

18.12.2020 | 17:06

Един по един си отиват детските педиатри, които полагаха грижи за нашите деца- Марков, Кусев,Манчева и сега Марчева.Те бяха истински лекари.Лека да им е пръстта.

Отговори
8 0
пациент

пациент

18.12.2020 | 14:31

Пред иконите само се прекланяме!Дълбок поклон,докторе!Съблезнования на семейството и!!! Почивай в мир!Голям ЧОВЕК,велика ЛИЧНОСТ!Няма да има втора като Вас,уникална като лекар ,приятел и човек!

Отговори
9 0
Роси Шенкова

Роси Шенкова

18.12.2020 | 13:07

Поклон пред паметта ви Доктор Марчева. Светлина по пътя ви. Невероятен човек най добрия за мен педиатър.Съболезнования на близките.....

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?