25

Отдадоха под наем 6 парка в Хасково, ето кои спечелиха търговете

Публични търгове с тайно наддаване за отдаване под наем за срок от 10  г. на 6 парка се проведоха днес. Явиха се 12 кандидати. След отваряне на офертите, Комисията обяви победителите, предложили най-висока месечна  наемна цена.

За парк "Мерсито" се явиха двама участници "ЕСКОМ"ООД и "Пеневски" ЕООД, като спечели второто дружество с предложен наем от 1501,16 лв. без ДДС.

За Парк "Добруджа" се яви един участник "СИСА 71" ЕООД, предложил месечна наемна цена в размер на 222,00 лв. без ДДС.

За Парк в кв. "Болярово" се явиха двама участници.  ЕТ "Дани-Йорданка Христова" с ценово предложение от 655,00 лв. без ДДС и "СИСА 71" ЕООД с ценово предложение 333,00 лева без ДДС. Печели кандидатът с по-високо предложение за месечна наемна цена.

За Парк "Кенана" се яви един участник "Си Парк" ЕООД, предложил месечна наемна цена в размер на 260,00 лв. без ДДС.

За Парк "Лебеда" се явиха трима участници - "Ракомс" ЕООД с ценово предложение от 3337,00 лева без ДДС, "Ади Енерджи Груп" ЕООД с ценово предложение от 1200,00 лева без ДДС и "Козирог-ЕН" ЕООД с ценово предложение от 1400,00 лева без ДДС.

За Парк  до ОУ "Св. Иван Рилски" са подадени три оферти. По подадената оферта от "Ен Ем Ер"ООД не се  яви участник в залата и пликът с документите не е отварян. Вторият участник, представляващ "ГЕРИ РИД"ЕООД  бе декласиран, поради нередовни документи. Така спечели третия участник  "Николета 71"ЕООД, предложил месечна наемна цена в размер на 405,00 лв. без ДДС.

Задължение на наемателите на парковете е да поддържат парковата среда-да се грижат за зелените площи, чистота в обектите, да поддържат детските съоръжения, където са налични и да стопанисват обектите. 

 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?