Следвайте ни

От сряда затварят за ремонт бул. "Освобождение" в Хасково

viber icon

Започва ремонт на централния булевард "Освобождение" в Хасково, съобщиха от кметството. От тази сряда - 14 октомври, ще бъде преустановено движението по пътната артерия в участъка от кръстовището с ул. "Драгоман" до кръстовището с бул. "Илинден", съобщиха от местната администрация.

Причината е изпълнение на проект за подмяна на вътрешна водопроводна мрежа с дължина над 3 километра и изместване на над 1 километър водопроводи. Стойността на строителните работи, които трябва да бъдат завършени до 12 декември т. г., е за над 1,5 млн. лева. След полагането на ВиК - инфраструктурата на пътните участъци ще бъде положен нов асфалт.

От общината предупредиха, че за се въвежда временна организация на движението по булевард „Освобождение“. Движещите се от булевард "Илинден“ към булевард "България“ се пренасочват по бул. "Илинден“ – бул. "Васил Левски“ – бул. "България“ – кръстовище с бул. "Освобождение“.

Движещите се от бул. "България“ към бул. "Илинден“ се пренасочват по бул. "България“ – бул. „Васил Левски“ – бул. "Илинден“ – кръстовище с бул. "Освобождение“.

Промените се сигнализират с пътни знаци Ж3 с надпис „бул. „Освобождение“ в ремонт“ и схема на обходния маршрут. Допълнително се поставят табели Т17 с надпис: "Не важи за живущите“, като при пропускане на МПС на живущите, движението ще се ​контролира с регулировчик и ще се преустановява работата на машините. Временната сигнализация се поставя за период до 12 декември 2020 г.​

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?