Следвайте ни

От 10 юли специалисти на най-голямата АГ болница започват прегледи в Димитровград

viber icon

Първите скринингови прегледи в Димитровград със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната "Майчин дом” ще започнат на 10-и другия месец, съобщиха от общинската администрация. 

​Прегледите ще са от 9.30 ч. в гинекологичния кабинет в Медицински център "Шанс". Те се осъществяват след споразумение за сътрудничество между кметството на Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология "Майчин дом". Съвместната  дейност е в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Първите прегледи ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ "Майчин дом".  Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Прегледите ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления. ​

Следващата дата за прегледи ще бъде на 14 август, отново от 9.30ч. със предварително записване.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?