Следвайте ни

Освободиха Таня Киркова от  съда в Ивайловград  

viber icon

Таня Киркова е освободена от длъжност „съдия“ в Районния съд в поради навършване на пределната възраст за работа в системата. Решението на Висшия съдебен съвет е от днес, а по предложение на председателя съда в Ивайловград – Живко Янков, Таня Киркова беше поощрена с отличие „личен почетен знак първа степен – златен“, както и „парична награда“ в размер на 1000 лева, за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Таня Киркова има повече от 19 години юридически стаж в съдебната система – като административен ръководител – председател на РС – Ивайловград, ИФ Административен ръководител – председател на РС– Ивайловград и съдия в РС– Ивайловград, като й е присъден ранг „съдия във ВКС и ВАС“.

Вчера, в присъствието на председателя на ОС-Хасково – Миглена Тянкова, районния прокурор на ТО-Ивайловград към РП-Хасково –Димитър Чорбаджиев, всички съдебни служители от съда, представители на Агенцията по вписванията на Таня Киркова бе официално връчено отличието  „личен почетен знак първа степен – златен“, плакет на ОС – Хасково и поздравителен адрес от председателя на ВКС – Лозан Панов.

        

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?