Следвайте ни

Освободиха от такси неработещи търговци в Харманли 

viber icon

Наемателите на общински обекти, чиято дейност е преустановена заради коронавируса, ще бъдат освободени от вноски от 13 март до промяна в епидемичната ситуация. Това реши на заседанието си ОбС –Харманли. 

Освобождават се от такси за разполагане на маси и столове заведения за хранене и развлечения, които не работят в момента. На тези, които са предплатили сумите ще бъдат приспаднати от следващото плащане, решиха още съветниците. 

За да се ограничат контактите, се удължава срока за заплащане на годишното обезщетение/наем, за поставени временни гаражи до 30 юни. До същата дата се удължава и срока за ползване на 5% отстъпка от дължимата такса битови отпадъци при заплащане на годишния размер за 2020 г. 

Заседанието мина при строги мерки.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?