25
Следвайте ни

Освободиха директора на РИОСВ –Хасково, дългогодишния експерт инж. Атанасова

viber icon

Директорът на РИОСВ- Хасково инж. Тонка Атанасова е освободена от поста днес със заповед на екоминистъра Асен Личев. Чистката, която очакват много от държавните структури в Хасково, е факт, коментират служители

Инж. Атанасова пое поста, след като спечели конкурс през лятото на м.г. Тя дойде от Бургас, където оглавяваше тамошната инспекцията в продължение на 5 г. Атанасова е хасковлийка, работила е и преди в екоинспекцията тук, като общо 22 г. е в структурата. 

„Обидно е, няма вечни директори, но не може експертизата да се сменя с политиката. За тези 22 г. съм работила при различни управления“, коментира пред Marica.bg инж. Атанасова. Тя допълни, че ще обжалва.

Очаква се  постът й да бъде зает от Наталия Пачеманова. Преди години тя бе председател на ГЕРБ в Харманли. Беше зам.-кмет на Община Симеоновград, а след това оглави и дирекция в Община Хасково, но не успя да спечели конкурса  за поста. Днес Пачеманова бе не открита за коментар.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?