Следвайте ни

Освежават Чифте баня преди да отвори за посетители безплатно 

viber icon

Над 2000 стръка пролетни цветя красят парковете на община Минерални бани. Бегонии, газании, агератуми вече ухаят в алеите на централния парк в общинския център. 

В очакване на посетители, в момента се ремонтира атракцията „Чифте баня”. Работници освежават изцяло съоръжението, създадено по проект на общината. Идеята е гостите на националния курорт да могат да го ползват след изтичането на ограниченията заради пандемията от коронавирус, каза кметът на общината Мюмюн Искендер. 

Атракцията „Чифте баня” е мини басейн с минерална вода на открито, който може да се ползва напълно безплатно от жители на общината и туристи. През нощта обектът е феерично осветен, а водата която изтича от двата огромни душа в басейна е на фона на приятна музика. Атракцията „Чифте баня” е построена на мястото, където някога е съществувала баня със същото наименование. 

Междувременно продължава системното дезинфекциране на обекти в общината. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?