Следвайте ни

Оставиха в ареста дамска банда

Хасковският окръжен  съд остави в ареста банда от 5 жени и 3-ма мъже, издирвани с червен бюлетин на Интерпол за грабеж в Турция. На заседанието късно вчера съдът прие доводите на зам.-окръжния прокурор Делчо Лавчев. В ареста са Анна Аузкова, Александър Ариков, Георг Добриоглу, Надежда Патели, Аделина Аши, Татяна Тазамали, Надежда Каткова и Иван Гризан . 

Гупата бе арестувана в Любимец. Турция иска екстрадирането на всички тях по обвинение, че нападнали в дома им, били, завързали и ограбили семейство от град Е​скишехир. Задигнатите пари и имущество са на стойност 10 000 000 лири.

Задържаните отричат да имат нещо общо със случая, като твърдят, че не знаят къде се намира град Ес​кишехир, който е административен център на едноименния вилает в Северозападна Турция.

Според разследващи бандата нахлула с маски в чуждата къща и нанесла телесни повреди на пострадалите. Това станало на 19 май т.г. Както вече "Марица" писа, в края на с.м. осмината бяха задържани за 72 часа в Любимец с постановление на Окръжната прокуратура.

 

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

С какво се топлите тази зима?