Следвайте ни

Осигурен е бус за хора с увреждания за вота 

viber icon

Избирателите с увредено зрение или със затруднения в придвижването  ще гласуват в секцията на бул.’’България” № 164, където се помещава  клубът на инвалидите. Тя е снабдена със специална рампа за достъп до помещението. В изборния ден община Хасково е осигурила  микробус с падащ борд за транспортиране.  Заявките  от нуждаещите се да използват този транспорт, ще се приемат от дежурни на тел: 038/59 01 64 и 0886/500 771 от 07:00 ч. до 19:00 ч. в неделя и  при евентуален втори тур на 3 ноември. 

Пред секцията в клуба ще бъдат осигурени три паркоместа - две за автомобили и едно за инвалидни колички. На входа на сградата ще бъде поставена табела, обозначаваща допълнителното предназначение на секцията, става ясно от съобщение на ОИК.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?