Следвайте ни

Още 2-ма с К-19 в Хасковско, Инфекциозното се пълни

viber icon

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани два нови положителни случая на коронавирусна инфекция. 52-годишна от община Димитровград е настанена в Инфекциозно отделение с грипоподобни симптоми. Под домашна карантина, тъй като си е направила тест, който е положителен, е и 23- годишна от община Хасково. Контактните ѝ лица са установени, съобщиха от областния щаб.  

На 28 юли от РЗИ бяха взети 114  проби за наличие на COVID 19.  103 от тях бяха взети от Дома за възрастни с психични разстройства в с. Радовец, като 100 са с отрицателен резултат, 3  ще бъдат повторени.  От останалите единадесет проби, четири контролни и седем на контактни лица, всички направени след изтичане на четиринадесет дневната карантина, положителни остават четирите контролните проби. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?