Следвайте ни

Осъдиха пиян румънец, навехнал палеца на митничар

viber icon

Румънецът, който навехна палеца на митничар, бе наказан с 12 месеца условно и изпитателен срок от 3 години. Това реши Районният съд в Свиленград, след като одобри споразумение между прокуратурата и 32-годишния гражданин на северната ни съседка.

Случаят е от 3 т.м. на пункта Капитан Андреево. По време на проверка в багажа на румънеца бяха намерени единични бройки дрехи, носещи знаци на запазени търговски марки. По този повод служителят предприел действия за изземване на стоките, поставени в чанта. 

В този момент пътникът, който бил и пиян, хванал ръката на митничаря и я извил. Таканавехнал палеца на служителя. След това чужденецът се разкрещял на английски с нецензурни думи и показал неприлични жестове към митничарите и граничните полицаи.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?