Следвайте ни

Осъден за палеж гледа марихуана в двора на баба си

viber icon

За отглеждане и притежаване на марихуана е арестуван в село Орлово 32-годишният  Сашо И. Това е станало при специализирана операция на полицията в Хасково срещу конвенционалната престъпност.

Сашо бил от Кърджали, но дошъл в Орлово, за да се грижи за баба си, която била със счупен крак. В двора на къщата му обаче имало оранжерия с 6 ​корена канабис с височина до 120 см. На различни места в жилището са намерени  плик със 100 грама изсушена марихуана и пакетче с пластмасова капсула,  пълна с жълто-кафяво на цвят вещество, подлежащо на експертиза. Иззети са още електронна везна и 2 станиолови сгъвки с 0.7 грама канабис.

Според запознати с досието на Сашо той е осъждан за умишлен палеж и за причиняване на  катастрофа.

"Знаем, че семейството му е в чужбина, а той дойде да се грижи за баба си. Не е конфликтен и не е правил проблеми на никого в селото", разказаха местни.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?