112

Организират Граждански форум за създаване на Обществен съвет към кмета на община Хасково

Граждански форум за създаване на Обществен съвет към кмета на Община Хасково организират местната администрация и и Сдружение "Алианс за регионално сътрудничество и развитие", съобщиха от кметството

Форумът е насочен към всички жители на Хасково, представители на бизнеса, медиите, НПО/СИП и всички заинтересовани страни, желаещи да се включат. Събитието ще се проведе на 17 октомври – вторник,  от 16  часа в Хасково на ул. „Добруджа“ №44.

Целта е изграждане на капацитет за активно и ефективно взаимодействие между НПО/СИП и общинската администрация в Хасково. 

„Чрез създаването на устойчива мрежа на местно ниво ще сe опитаме да осигурим устойчив диалог между заинтересованите страни, с което да се повиши активността на гражданския сектор и да се насърчи гражданското участие при формулирането, изпълнението и мониторинга на политиките на местно ниво, взаимното изслушване и запознаване с различни гледни точки, споделяне на идеи и опит между публичната администрацията, гражданите и техните организации. В рамките на гражданския форум ще се обсъди сформирането на Обществен съвет като консултативен орган към кмета на община Хасково“, коментираха организаторите.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?