25

Операция срещу контрабандата на „Капитан Андреево” 

Цигари без бандерол и стоки на защитени марки иззеха полицаи от хасковската дирекция на МВР по време на операция срещу  контрабандата. Тя е проведена съвместно с митничарите на ГКПП “Капитан Андреево“. 

Проверени са 15 автомобила на трасе „вход“ за страната.  Намерени са общо 1156 парфюма и 72 чифта спортни обувки с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Открити са и 16 600 къса безакцизни цигари от различни марки. За стоките и тютюневите изделия са изготвени са 4 акта и 22 митнически разписки, казаха от дирекцията.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
МИТНИЧАРИТЕ С КАКВА ЦЕЛ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ

МИТНИЧАРИТЕ С КАКВА ЦЕЛ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ

13.02.2024 | 11:19

ЩОМ ИДВАТ ОТ ХАСКОВО ДА ПРОВЕРЯВАТ?! БЪЛГАРСКИ ИЗРОДИ!

Отговори
0 0
Василев

Василев

13.02.2024 | 09:19

Когато купуваш с цел да продадеш съм напълно съгласен.Преди години имаше и такъв член в Наказателния кодекс.Но когато отидеш и си купиш за себе си/ семейството/ перилни препарати,облекло или обувки,лекарства,някои хранителни продукти с гаранционен срок,това контрабанда ли е? На кооперативния пазар си купуваме стока,която е произведена в Турция или Гърция.Някой да не си помисли,че всичката стока е обмитена? Напълно подкрепям проверките ,защото има хора, които с това си заработват доста и печелят. И много добре са познати на границата.Но повечето се досещат как преминават. Та нека обикновения човек си отиде и напазарува за семейството.То ще е на двата месеца веднъж.

Отговори
6 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?