Следвайте ни

Опасна фасада в хасковския „Орфей“, внимавайте покрай бл. 5 

viber icon

Внимавайте, когато минавате покрай бл. 5 в “Орфей“. Мазилката на южната му фасада пада и може да убие човек. Снимките са направени тази сутрин, срутването е сериозно, има доста големи отломки. 

Покрай блока всеки ден минават много хора,  водейки децата си на градина или ясла. Минават и ученици на път към „Шандор Петьофи“. 

Част от апартаментите в блока са общински. Никой от обитателите не е намерил за необходимо да обезопаси мястото, за да не преминават хора. 

В подобно състояние  са и много други  несанирани блокове в квартала. Грижата на фасадите е на собствениците, които са длъжни да ги поддържат в прилично състояние.  Ако видите опасна фасада, сигнализирайте в общината, за да може тя да направи предписание на етажната собственост  да отстрани проблема. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?