Следвайте ни

Онлайн отговори на въпроси за изборите дава община Димитровград

viber icon

Община Димитровград разширява информацията за удобство на гражданите, които желаят да упражнят правото си на глас на предстоящите избори в пандемичната обстановка, съобщиха от ​кметството.

В секция " Парламентарни избори 2021" на сайта на общината от вчера могат да се намерят най-често задаваните въпроси и отговори, свързани с организацията и реда за гласуване (ВИЖ ТУК!).

В сайта могат да бъдат намерени отговори на въпроси като "Имам постоянен и настоящ адрес в две различни населени места в страната. Къде ще мога да гласувам"? Разгледани са общо 9 хипотетични ситуации, в които гласоподавателите биха могли да имат съмнения как да постъпят. Част от тях са свързани с гласуването зад граница, други пък се отнасят за подаването на вот на различен от настоящия адрес, или за участието в СИК и други.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?