Следвайте ни

Окончателно: Килия за бившата на Руснака

Дмитрий платил на Петя 20 000 лв., след като й запалил колата

viber icon

Задържаната за дрога хасковлийка Петя Даймянова остава в ареста. Това реши окончателно Хасковският окръжен съд, който миналия ден потвърди определението на районните магистрати.

Обвинението срещу 37-годишната жена е, че държала половин кило дрога  за 13 750 лв. с цел разпространение, а това се случило и в изпитателния й срок на предходно осъждане за същото деяние.

Репортер на "Марица" забеляза в кулоарите на Темида как непознат, късо подстриган младеж, доведе нов адвокат на Петя, след като предишният и защитник се отказал да я представлява повече.

Припомняме, че операцията на криминална полиция бе извършена в началото на т.м. Синтетичният наркотик е открит при претърсвания на улиците "Милин камък" в Димитровград и на "Кресна" в Хасково.​ В момента по случая се извършват експертизи, не е изключено след тях обвинението срещу Даймянова да бъде преквалифицирано в по-тежко, а разследването да мине под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Както вече писахме, бившата половинка на хасковлийката също е зад решетките. Става въпрос за Дмитрий Стоянов - Руснака, който през юни подпали БМВ-то на Петя. После Дмитрий сключи споразумение и отиде в затвора за 10 месеца. Пред това той покрил щетите по палежа, след като превел 20 000 лв. по сметката на експоловинката си, твърдят запознати със случая.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?