Следвайте ни

Огромни задръствания в центъра на Хасково, не ползвайте кола и такси  

viber icon

Ще са ви необходими здравни нерви и пълно портмоне, ако ползвате колата си или такси за центъра в Хасково. Заради ремонтите на кръстовището на бул. „Съединение“ и „България“ има тапи и излизането от центъра  става много бавно. Движението  върви по „Ст. Планина“ и  задръстената от коли ул. „Г. Кирков“, където също става много бавно. Така че избягвайте да влизате в централната градска част с кола. Така с такси от „Орфей“ до Ямача излиза около 5.50 лв., а от центъра до квартала ще се бръкнете поне със 7 лева заради продължителното чакане на поне 3 места. Клиентите са недоволни, но няма начин, така е от дни, коментират таксиметрови шофьори.

Спряно е движението и по едното платно на бул. „България“  малко преди бул. „Левски“ заради кастренето на тополите. Това допълнително усложнява движението. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?